Keittiön suosikkini

Ruoka on noussut vuosien saatossa hyvin suureen rooliin elämässäni. Tällä en tarkoita pelkästään syömistäni, vaan myöskin ruoanlaittoa. Itse asiassa, siitä on tullut koko perheelle iso asia. Yhteiset ruokailu- ja ruoanlaittohetket ovat tärkeä osa perheemme arkea. Hetkiä jolloin voi vaihtaa kuulumisia ja olla läsnä. Valitettavasti meidän keittiö ei ole koskaan täysin tahraton ja eikä kovinkaan kuvauksellinen. Varsinkin, jos vertaa sisustuslehtien keittiöihin, jotka ovat usein puhtaan valkoisia ja tasot huutavat tyhjyyttään. Itse tykkään enemmän käytännöllisestä keittiöstä, jossa tarvittavat asiat ovat helposti saatavilla. Lieden ympäriltä löytyy maustepurnukoita, yrttejä ja veitsiteline, siis kovin käytännöllistä. Käytännöllisyys edellä, mutta panostaen kauniisiin tuotteisiin. Omia suosikkejani keittiössä ovat Vipp tiskiharja ja astianpesuainepurnukka. Tuotteita, joita pitää erittäin mielellään esillä ja mikä parasta nämä ovat myös toimivia. Nämä ovat saaneet kaverikseen Tine K Home keittiöpyyhkeen (pyyhkeellä on kokoa 60x 80 cm).Pyyhkeen koko, materiaali ja ajaton kuosi on plussaa tässä tapauksessa.

keittiönisuosikit4

keittiönisuosikit7keittiönisuosikit1 keittiönisuosikit3 keittiönisuosikit5 keittiönisuosikit6Keittiön tärkeimpiä kapistuksia on myös kunnon veitset, jotka on hyvin teroitettu. Omaksi suosikseni on noussut veitsi, jonka ostin miehelleni syntymäpäivälahjaksi. Erittäin onnistunut lahjavalinta (suosittelen), joka on nostanut myös miehen intoa ruoanlaittoon. Kyseisen veitsen ostin Helsingistä Chez Marius liikkeestä, joka oli aikamoinen karkkikauppa silmissäni.