Elefantteja

 

Elefantti jakkaran jalat saivat ylleen mustan vahapinnan. Musta korostaa kivasti tuolin jalkojen muotoja ja vahapinnan alta näkyy kauniisti puun syyt. Lopputuloksesta tuli oikein kiva ja jakkara on palvellut jo monessa tilanteessa. Jakkara on päässyt toimittamaan ruokapöydän ääressä sekä olohuoneessa lisäistuimen virkaa. Keittiön puolella jakkara se toimii pikkuapulaisten korokkeena. Erityiseseti lapset ovat ottaneet jakkaran omakseen, miksipä ei sillä onhan se niin kaunis ja helposti siirreltävissä.

elefantti4elefantti6elefantti elefantti2 elefantti3 elefantti9Seuraava projekti taitaa olla pinnatuoli, joka on appivanhempieni ensimmäinen huonekaluostos. Vanhempi tytär haluaa auttaa entisöinnissä ja valita jakkaraan maalin sävyn. Luulempa, että jakkara saa ylleen jonkin sinisävyisen maalin, mutta ennen sitä on vielä paljon työtä edessä.