Eteisessä

liukuovet

Meidän eteinen ei neliöillä mahtaille, mutta hyvin ollaan pärjätty. Välioven ja vaatevuoren takaa löytyy Latva seinänaulakot. Kauniit naulakot, saa näin talvella ylleen hiihtoasut ja naulakoiden alla kuivaa kätevästi monot. Toisella seinustalla sijaitsee liukuovikomero, joka on ollut aiemmin ovellinen huoneistokomero. Pienessä tilassa ovet olivat kovin epäkäytännölliset, joten jätimme komeron rungot entiselleen ja vaihdoimme komeronovet liukuoviin. Liukuovien laatu on ollut hiukan huonoa ja niistä on vuosien varrella irronnut mm. koristelistat. Listojen tarkoitus oli peittää maitolasin ja pähkinän sävyisen panelin saumakohdat. Kosmeettisen vian vuoksi ovien uusiminen ei tuntunut järkevältä, joten tein hiukan kevyemmän ratkaisun. Teetin paikallisella metallipajalla sopivan kokoiset alumiinilevyt, jotka he maalasivat pulverimaalilla valkoiseksi. Tällä pienellä muutoksella ovet siistiytyivät kummasti ja eteisen ilme raikastui (ainakin tältä puolelta eteistä). Hyvin pieni muutos, mutta lopputulokseen voi olla tyytyväinen.

liukuovet2liukuovet6liukuovet4 liukuovet12liukuovet5 liukuovet9 liukuovet10Oikein hyvää ystävänpäivää!