Pikkuisen tuoksua

 

Olen lämmennyt hiukan hitaasti Skandinavisk tuoksukynttilöille. Syynä taitaa olla niiden tyyris hinta ja saatavuus (täälläpäin). Viime keväänä kotiutin ensimmäisen Skandinaskin tuoksukynttilän Ruotsin reissultamme. Reissulta ostamani Lempi tuoksukynttilä on edelleenkin kotimme ilona, tuoksuen ja ulkonäöllään ihastuttaen. Lempi on saanut seurakseen myös Ro kynttilän, joka on erittäin ihastuttavan tuoksuinen. Näinhän siinä taisi käydä, että kauniit purkit, ihanat tuoksut ja kynttilöiden pitkäkestoisuus ovat koukuttaneet tämänkin sisustajan. Uudet tuoksukokeilut ovat olleet mielessä ja ajattelin pelata varman päälle tuoksuvalinnassa. Tilasin itselleni Seitashopista pakkauksen, jossa on kolme pientä tuoksukynttilää. Ilokseni tämä pakkaus sattui olemaan hyvässä alennuksessa, aika kiva sattuma josta ajattelin vinkata teillekin.pikkuisen tuoksuapikkuisentuoksua4 pikkuisentuoksua5 pikkuisentuoksua6 pikkuisentuoksua7Oikein hyvää viikonloppua!