Värisilmän sisustusilta

 

Joensuun Värisilmä siirtyi marraskuun lopussa uusiin tiloihin Kuurnankadulle. Värisilmän uusi kiinteistö tarjoaa selkeät ja siistit tilat kattavalle pintamateriaali valikoimalle. Materiaalitarjonnan lisäksi arvostan heidän hienoa palvelua ja erityisesti halua auttaa suunnittelijoita työssään. Viime viikon torstaina Värisilmä järjesti meille suunnitteijoille sisustusillan. Illan aikana oli mahdollisuus syventyä laajaan tarjontaan ja kahteen eri materiaali uutuuteen. Toinen näistä oli Hydrocork lattiapäällyste, jota meille oli esittelemässä Arto Helimo Korkkitriolta.värisilmä12 värisilmä9värisilmä2 värisilmä3 värisilmä4 värisilmä6

Hydrocork lattiapäällysteen ominaisuuksista mainittakoon äänenvaimennus, vedenkestävyys, lämpö ja iskunkestävyys. Kestävä ja helppohoitoinen lattiamateriaali, jota on mahdollista käyttää myös julkisissa tiloissa. Korkkitrion valikoimasta löytyy myös ilmoitustaulukorkkia. Perinteisten ilmoitustaulujen lisäksi korkkia näkee käytettävän seinäpintana työhuoneessa. Tällaiseen se onkin varteenotettava ratkaisu, isona pintana korkki tarjoaa hyvän pohjan, vaikkapa valokuvien esille laittoon. Korkin kaunista pintaa voi hyödyntää myös tilan katseenvangitsijana joka vaimentaa ääntä ja estää kaikumista.

värisilmä10

Toinen esillä ollut tuote oli, WallArt 3D- seinäpaneelit, joita meille oli esittelemässä Mervi Korhonen AM-markkinoinnista. Ympäristöystävälliset tuotteet on valmistettu sokeriruo’on kuitujäännöksestä. Levyt ovat erityisen helpot asentaa ja värinkin voi itse päättää, sillä levyt maalataan asennuksen jälkeen. Levyillä saa tehtyä tyylikkään seinän, vaikkapa olohuoneeseen.

Illassa mukana oli myös Kotikymppi, jonka toimitilat löytyy samoista tiloista, kuin Värisilmä.