Perjantai

Työntäyteinen viikko takanapäin. Kotitöiden parissa olisi helpostikin pyörähtänyt ilta, mutta mies kehotti keventämään tahtia. Otin neuvosta vaarin ja levittäydyin sisustuslehtien kanssa olohuoneen pehmoiselle villamatolle. Matolle levitetyjen sisustuslehtien seassa olisi myös uusin Residence. Kyseisessä lehdessä oli ihastuttava koti, jonka kuvat poimin My scandinavian home blogista. Kodin upeat kuvat ovat valokuvaaja Kristoffer Johnssonin käsialaa. Hän on kuvannut Residence lehteen myös muitakin upeita kuvia, joita on nähtävänä hänen verkkosivuillaan. Valokuvista pitäville suosittelen kurkkaamaan myös hänen blogiinsa, jossa on upeita valokuvia. perjantai26.2 perjantai26.2.2 perjantai26.2.3. perjantai26.2.4 perjantai26.2.5Kuvien kodissa ihastutti rento tyyli, kodikkuus ja värit. Sininen väri sekä viherkasvit saivat kotiin erityistä hehkua ja upposivat minuun. Niin myös tuo ikkunan edessä oleva taso, josta tykkäsin erityisesti. Omassa kodissani on aseteltu samalla tavoin taso olohuoneen ikkunan eteen ja tämä on yksi kotini lempinäkymistä. Tästä ja tason edessä olevasta “pesästä” voisin esitellä kuvia seuraavana, palataan.

Hyvää viikonloppua!