Trendikimppu

Rennot kukkakimput tuntuu olevan nyt kovin trendikkäitä ja suosittuja. Meiltä kotoa löytyykin hyvin rento kukkakimppu, jossa on rennosti yhdistelty erilaisia lajikkeita ja värejä. Kimpun sain poikani esikouluryhmältä kiitokseksi uimakoulun pitämisestä. Kukkakimppu sisältää jokaisen lapsen itse valitseman kukan ja minun täytyi arvata minkä kukan kukin lapsi oli valinnut. Tehtävä ei ollut helppo, vaikka useampi lapsista on ennestään tuttu jo useamman vuoden ajalta. Poikani oli valinnut sinisen krysamteenin. Äidin lempiväri on siis havaittu ja oli ilo huomata, että meidän perheen miehet löytävät kukkakaupasta muutakin kuin tummanpunaisia ruusuja. Kimppu on piristänyt kotiamme ja uimakoulu toi piristystä työpäiviini. Olipa kiva hypätä altaaseen enerkisten lasten kanssa, jotka ovat niin aitoja ja iloisia. Heistä meillä olisi niin paljon opittavaa, eikä tämä kimppukaan hullumpi ole. Lapset ovat useaan otteeseen kehuneet kukkakimppua ja saanut pohtimaan omia, hiukan tylsiä kukka valintoja.

trendikimppu trendikimppu2 trendikimppu6 trendikimppu7

Täällä aloiteltiin tänään loma hippojen kanssa hiihtokisoja viettäen. Huomenna olisi vuorossa mäenlaskua ystäväperheen kanssa. Siitä onkin hyvä jatkaa viikkoa ulkoillen, liikkuen ja läheisten kanssa aikaa viettäen.

Oikein hyvää hiihtolomaa, kaikille kymppi viikon lomalaisille!