Lomalla

mäenlaskua8

Loma alkaa olla puolessa välissä ja tuntuu, että aika on rientänyt nopeasti. Onneksi on ehtinyt touhuamaan paljon ja olemme saaneet touhuta yhdessä kaikenlaista. Sunnuntain ja maanantain vietimme pulkkamäessä ystäväperheen kanssa. Harmaa sää ja lumisade eivät tahtia hidastaneet. Mäessä sai hymyn kasvoille ja meidän vanhuskin (Vili) innostui leikkimään. Tuntuu, että toinen on piristynyt hurjasti. Yhdessä oleminen ja aktiviteetit tuntuu tekevän kaikille hyvää. Luulempa, että näistä jää kivat muistot lapsillekin. Toisin kuin kodin siivoamisesta (ja blogiinkuvaamisesta), joten keskitytään lomalla olennaiseen.

mäenlaskussa6 mäenlaskua9 mäenlaskua7mäenlaskua3mäenlaskua4

Eilen vietimme tyttöporukalla naistenpäivää Kuopiossa ja tänään tyttöset suuntasivat ampumahiihtoleirille. Kuopuskin päätti pakata kimpsut ja kampsut yökyläreissua varten. Me yritämme selvitä kaksistaan mökin hiljaisuudessa, jossa kellon raksutuskin tuntuu erityisen äänekkäältä. mäenlaskua