Taitaa tulla kevät

taitaatullakevät3

Täällä on podettu pienoista siivousvimmaa (ahdistusta). Tähän ei vaikuta kovaan suosioon päässeet siivousopukset vaan lisääntynyt valon määrä ja kevät aurinko. Tehokkaasti se osaa näyttää jokaisen pölyhiukkasen, kuonon- sekä sormenjäljen. Auringon valo ei onneksi valaise kaappien sisältöä, vaikka nekin ovat päässeet tarkastelun kohteeksi. Lapset kasvavat suhisten ja vaatteet sekä harrastusvälineet ovat jääneet pieneksi. Äidin silmissä kovin pieniä, mutta omasta mielestään niin isoja. Poikakin haluaa jo luopua muumihahmoista, vaikka tuntuu että hän sai ne äskettäin joulupukilta.

taitaatullakevät4taitaatullakevät6taitaatullakevät7

Siivous ei ole kuitenkaan saanut täydellistä niskelenkkiä, sillä nyt eletään talven parhaimpia ulkoilupäiviä. Iltaisin näkee hiihtää ilman otsalamppua ja viime yön pakkaset teki meille hankiaiset. Työkaverikin huomautti pian lähestyvästä juhannuksesta, jonka myötä päivät lyhenee. Joten yritän nauttia enemmän ulkoilusta ja siirtää siivouksen loskakeleille, jolloin ulkoilu ei ole niin mukavaa. Siispä ulkoillaan ja voisin kuvata siivousvimman tuottamia tuloksia, kuten työhuoneen uuden järjestyksen. Olohuoneeseen vaihdoin puuvillamaton, uudet tyynynpäälliset ja maljakossa on kovin keväinen kokoelma kukkasia. Ilme muuttui huomattavasti kevyemmäksi ja keväisemmäksi. Tästä on hyvä jatkaa kodin freesausta.

Aurinkoista viikonloppua!taitaatullakevät13 taitaatullakevät12