Pieniä, isoja iloja

pieniäisoja2

Pääsiäinen sujui hienosti Levin kauniissa maisemissa liikkuen. Pitkittynyttä paluu matkaa lukuunottamatta aikas täydellinen loma. Hienosti kuitenkin jaksoivat kaikki viisi lasta matkustaa kyydissäni, tuon reilu kaksitoista tuntisen taipaleen. Vaikkakin väsymys on painanut on taas kiva olla kotona ja olen niin tyytyväinen, kun jaksoin siivota kodin ennen lähtöä.  Illalla sain kaivautua puhtaisiin lakanoihin ja aamua piristi kauniit tulppaanit.

pieniäisoja6pieniäisoja3pieniäisoja5pieniäisoja7pieniäisoja9

pieniäisojapieniäisoja10pieniäisoja14

Tulppaanit jaksavat ihastuttaa kevät toisensa jälkeen. Ensin sisällä ja myöhemmin keväällä voi seurata tulppaanien kasvua omassa puutarhassa. Leikkokukkina tulppaaanit ovat minusta parhaillaan rennosti aseteltuna.Tuo Muuton kulho on oma suosikkini tulppaanien kaveriksi. Kulhossa ne tuntuvat viihtyvän erityisen pitkään.pieniisoja