Sinnerlig

sinnerlig2

Takkahuoneemme on tila, jolle en ole koskaan hurrannut. Huone on todella vähällä käytöllä, mutta tuo lisäneliöitä siivoukseen. Huoneen materiaalivalinnatkaan eivät ole ihan minun lemppareitani. Kellertävän punainen kelolaudoitus seinissä sekä katossa ja niiden kanssa samaa raskasta linjaa jatkaa vuolukivilattia. Kun materiaalivalinnat on tehty kahdesti erikoisesta pinnasta, ne syövät toisiltaan huomiota ja tekevät tilan vaikeaksi sisustaa. Sisustuksenkin suhteen taisin joskus antaa vapaat kädet miehelleni. Olen kuitenkin armahtanut hänet tehtävästä ja ajatellut, että miksipä suotta vaivata kiireistä miestä moisilla asioilla.sinnerlig5 sinnerlig6 sinnerlig7 sinnerlig8 sinnerlig10

Syksyllä siirsin takkahuoneen sohvan olohuoneeseen, johon sohva saakin jäädä. Tilalle halusin sohvan, joka keventäisi takkahuoneen ilmettä. Vaihtoehtoja punnitessa päädyin lopulta Ikean Sinnerligt malliston sohvaan, jonka on suunnitellut Ilse Crawford. Samalla hankin myös samaa sarjaa olevan sohvapöydän, jonka kansi on korkkia. Tilassa on nyt useita erilaisia luonnonmateriaaleja, jotka tekevät tilasta kovin lämpimän ja tunnelmallisen. Uuden sohvan myötä olen viihtynyt huoneessa ja voisin jossakin vaiheessa esitellä huonetta muultakin suunnalta.