Rapaa ja raikkautta

Keväässä on kaksi puolta rapa ja raikkaus. Rapakausi ei ole lapsi- ja koiraperheessä se helpoin aika, mutta aina siitä on selvitty. Positiivisempi asia on raikkaus, joka on mielestäni parasta keväässä. Viikonloppuna saimme nauttia kauniista auringonpaisteesta ja raikkaasta ilmasta. Hyvien yöunien lisäksi saan näistä auringosta valtavasti virtaa, jonka avulla jaksaa kummasti. Virtaa ja vapaa-aikaa on tullut käytettyä mm. lenkkeilyyn, siivoamiseen ja pihahommiin sekä lehtipuhaltimen avulla pihoja putsaten. Pihalla touhutessa oli ilo huomata kuinka kasvit ovat säilyneet talvesta ja talvisäilössä olevista kasveista lähes kaikki ovat säilyneet hengissä. Onnistumisten myötä alkoi valtava into pihahommiin, joka taisi näkyä ulospäinkin. Tuli nimittäin hiukan vinkkiä tuhkan levittelystä kukkapenkeille, näin voisin kuulema upottaa sormet multaan hiukan aiemmin. Ehkäpä jaksan vielä odottaa ja keskittyä suunnitteluun, onhan sekin kivaa. raikas7raikas Kuvaraikas2 Kuva raikas4Kuva

raikas6

Kevään raikkaus näkyy myös sisustuksessa. Huomaan, kuinka silmäni hakee vaaleita ja raikkaita sisustuksia. Erityisesti kasvit ja valkoinen pistävät silmääni sisustuksessa. Eilen ihastelin useaan kertaan Annen laittamaa instagram kuvaa Sisustuksen koodista. Ihastuttavat Skagerak tuotteet näyttävät niin hyvältä ja raikkailta. Täytyy pitää nämä tuotteet mielessä tulevia juhlia ajatellen. Salaattikulho ottimien kera tai ihastuttva paperiteline olisi kiva lahja äidille tai grillijuhliin viemisiksi.