Piristystä kevät kotiin

ostaminen2

Valkoinen tuntuu kovin raikkaalta näin kevään korvalla. Valkoinen sopii kivasti kasvien kaveriksi, korostamaan vehreyttä. Ihastuin By Lassenin valkoisiin Rimm- ruukkuihin. S-koko saa toimia näin alkuun maljakkona, jossakin vaiheessa kevättä ajattelin sijoittaa siihen hortensian. Isompi, M-kokoinen Rimm- ruukku sai kaverikseen Medinallan. ostaminen6 ostaminen7 ostaminen9 ostaminen10

Pienempi ruukuista sijaitsee ruokapöydällämme ja se raikastaa kivasti pähkinäpuista pöytää. Ruukku ja Exes -alunen sijaitsevat pöydän päässä ja näin tilaa jää kivasti tarjoiluastioille eikä niitä tarvitse siirrellä pois ruokailun ajaksi. Ruokailutila näyttää nyt paljon kodikkaammalta, kun pöydällä on kukkasia ja muuta tavaraa, kuten kirjoja. Tällä hetkellä tuntuu, että kirjat ovat muutenkin vallanneet kotimme. Ruoka- ja sisustuskirjoista tulee nyt haettua kaivattua inspiraatiota. Viikonloppua ajatellen onkin jo muutama ruoka mietittynä. Perhe taas koolla ja on niin kiva kokoontua pöydän ääreen nauttimaan hyvästä ruoasta ja turisemaan viikon kuulumisia.ostaminen5