Tyttömäistä

 

Nuorempi tytär on kovin tarkka vaatteistaan ja huoneen sisustuksesta. Kumpaankiin liittyvät valinnat olen antanut hänen tehdä itse, sillä harvemmin ainakaan vaatevalinnat sattuvat neidin mieleen. Tällä kertaa ajattelin yllättää tyttäret pienellä huoneen piristyksellä. Pyysin Annea valitsemaan kaksi muotiprinttiä tytärten huoneeseen. Valinta osui nappiin, mutta harmillisesti en saanut ikuistettua neidin ilmettä, kun hän näki alemmassa kuvassa olevan printin. Voi sitä hymyä ja iloa neidin kasvoilla ja kyllähän tuo printti on niin neidin oloinen. Toinen printeistä on hiukan selkeämmän tyylinen ja onkin enemmän vanhemman tyttären makuun. Alkuun laitettiin printit seinälle ja myöhemmin ajateltiin tehdä niistä kollaasi seinälle. Tai siis itse ajattelin siirtää projektia, mutta määrätietoinen neiti oli jo ehtinyt valitsemaan Desenion valikoimasta sopivat julisteet sekä kehykset printtien kaveriksi. Toisaalta pieni ja edullinen muutos ei ole pahitteeksi huoneessa, jossa ei ole ollut vuosiin juurikaan muutosta. tyttömäistä3 tyttömäistä4 tyttömäistä5 tyttömäistä7 tyttömäistä9 tyttömäistä10 tyttömäistä11 tyttömäistä12

Isompi hankita saa vielä odottaa jonkin aikaa. Mutta uskon, että määrätietoinen neiti (nuorempi tytär) tulee vielä toteuttamaan haaveensa. Eero Aarnion suunnittelema rahalipas muistuttaa pöydällä säästäprojektista, jonka hän aloitti viisi vuotiaana. Huoneessakin on jo valittu paikka säästäkohteella ja unelmatalosta keskustellessa neiti kysyi, että voiko ottaa tuolinsa mukaan, kun hän muuttaa pois kotoa.