Kaksi kauan etsittyä

tuliaiset

Onpas ollut taas huikeat kelit viikonloppuna. Hiukan kyllä harmitti istua eilinen päivä kurssilla, kun olisi ollut niin hyvä ilma ulkoilla. Kurssipäivää piristi puutarhalla käynti ennen kotimatkaa ja tänään tuli korjattua tilanne myös ulkoilun suhteen. Päivän teemana oli polttopuiden tekeminen, minusta tälläinen on hyötyliikuntaa parhaimmillaan. Olo on ihanan raukea ja väsynyt.tuliaiset11 tuliaiset7 tuliaiset9

Viime postauksessa lupasin esitellä löydöt, jotka kotiutuivat meidän Tanskan reissulta. Toinen niistä on sohvalla näkyvä Hayn Crincle-torkkupeitto. Vihdoinkin löytyi torkkupeitto, joka ei kutita herkkäihoista esikoistamme. Tässä torkussa on materiaalin ja ulkonäön lisäksi etuna myös iso koko, joka on huikeat 150X210cm. Värivaihtoehdoista pyörittelin vaalean roosan sävyistä torkkupeittoa, mutta nuorempi tytär oli sitä mieltä ettei se käy meidän olohuoneeseen. Tämän vuoksi päädyin kitin väriseen torkkupeittoon, joka tuo kaivattua vaaleutta meidän tummalle sohvalle. Toinen ostos ei kuvissa näy, mutta ehkäpä vilahtelee jatkossa. Nimittäin vihdoinkin löysin talouspaperitelineen, jota viitsii pitää esillä. Mikäli muillakin perheillä sattuu olemaan tällaisia suurehkoja sisustusongelmia niin samaiset tuotteet taitavat löytyä myös Sisustuksen koodista.

 

tuliaiset6Nyt katseet kohti uutta viikkoa, joka tuo tullessaan paljon työtä ja muuta mielenkiintoista puuhaa.

Puhtia uuteen viikkoonne!