Satumainen valo

Eilen sain viettää satumaisen päivän Krista Keltasen perheen kotona. Paikassa, jossa kaikki on niin kaunista ja kaiken kruunasi perheen lämpö. Kristan äidillinen ja lempeä opetustyyli, Jannen loihtimat maukkaat ruuat ja lasten luonteva suhtautuminen kamerojensa kanssa heiluvaan naisjoukkoon. Tämä päivä ei varmasti unohdu koskaan, toivon mukaan ei myöskään ne asiat joita Krista jaoit meille. Valokuvaus on minulle kupla, asia jolloin kaikki muu ympärillä unohtuu. Eilen tuntui, että kuplani leijaili paratiisiin, jota ei voinut uskoa todeksi. Päivästä jäi paljon kuvia muistoksi ja osan niistä haluan jakaa myös teidän kanssanne.

ihanavalo8ihanavalo15ihanavalo13ihanavalo12ihanavalo6ihanavalo14ihanavalo5ihanavalo ihanavalo4 ihanavalo7 karinaPäivästä tahdon kiittää myös kaunista malliamme Karinaa, huippu maskeerauksesta Jaanaa, asusteista Mekkotehdasta ja unohtumattomasta päivästä kurssilaisia, KIITOS!