Läsnä

29.5.2016 Yleinen 0 kommenttia

läsnä5

Jotakin maagista tapahtuu, kun saavun mökille. Kaikki tekemättömät työt saavat oikeanlaiset mittasuhteet ja osaan ottaa rennommin. Sotkut eivät haittaa ja toisekseen, aika äkkiä pienen mökin saa siivottua eikä hyvällä säällä malta olla edes sisällä. Näin aikaa jää enemmän myös lapsille ja heidän touhujen seuraamiselle. Mökillä hekin osaavat ottaa ilon irti kesästä. läsnä9läsnä8läsnä läsnä2 läsnä11Onneksi mökille ei ole valtavan pitkä matka, niin arki hoituu täälläkin hyvin. Nyt nautitaan alkuviikon lämpimistä ilmoista näissä maisemissa ja sitten siirrytään kotiin. Näin ainakin ollaan suunniteltu ja suunnitelmathan voi välillä muuttua. Toissa kesänä toukokuun aurinkoinen mökki viikonloppu venähti kolmen kuukauden mittaiseksi mökkeilyksi, saa nähdä kuinka nyt käy.

Aurinkoista alkavaa viikkoa!