Ääneen ihastelua

Suosin yhdessä ostettuja lahjoja, koska tällä tavoin voi tehdä isommankin hankinnan. Ostaa jotakin sellaista, joka jää muistuttamaan tärkeästä merkkipaluusta tai muusta tärkeästä juhlapäivästä. Vanhempi siskoni täytti viime viikolla pyöreitä vuosia. Äitini ja toisen siskoni kanssa päädyimme laittamaan pelimerkit yhteen ja investoimaan lahjan, jota siskoni on ihastellut ääneen.  ääneenihastelua ääneenihastelua6 ääneenihstelua7 ääneenihastelua4ääneeihastelua3Marimekon kaunis Urna-maljakko, lahja jota emme raaskineet kääriä pakettiin. Lahjapaperin sijaan maljakko pääsi heti työhönsä ja sai seurakseen kauniin kukkakimpun. Kukkakimppua tilatessani oli toive, että kimppu olisi siskoni tyylinen ja kesäinen. Pauliina osasi toteuttaa toiveeni ja kimppu oli myös synttärisankarin mieleen niinkuin lahjakin. ääneenihastelua10