Aamukahvia

Kesäaamujen rauhallisuus tekee loman. Hetket jolloin voi rauhassa istua pöydän ääressä maisemia ihastellen, lehtiä lukien ja kahvia hörppien. Ikkunasta voi seurata, kun uniset lapset kirmaavat aitan yläkerrasta mökkiin aamupalalle. Aamupalan jälkeen heillä onkin jo kiire aamu-uinnille tai ongelle. Lasten kalaonni määrää lounaan sisällön, jota voi täydentää tuoreilla vihanneksilla ja mökin metsästä löytyvillä kanttarelleilla. Päivät täynnä touhua, yhdessä tekemistä ja hetkessä elämistä.

aamukahvia4aamukahvia6aamukahvia7

Näitä päiviä on ihana muistella talvella ja nämä hetket ovat myös niitä, jotka lapsemme muistavat kesästä. Mökki on meille tärkeä paikka kesän viettoon, mutta välillä on kiva myös lähteä ihastelemaan kesää vähän kauemmaksi. Tänään ajeltiin Helsinkiin, jossa huomisen päivän ohjelma menee kelien mukaan. Illalla ajellaan laivaan ja matka jatkuu.

aamukahvia