Kylli ja Valma

18.7.2016 Yleinen 2 kommenttia

 

Matka on jatkunut Viroon, Vihulan kartanoon. Matkassa mukana myös Kylli ja Valma. Kyllin ostin Joensuun Marimekolta ja Valman sain siskoiltani ennakkoon syntymäpäivälahjaksi, kiitos vielä tätäkin kautta. Ihanan ajattomia ja kestäviä tuotteita, jotka kulkevat matkassa vuodesta toiseen. Siksi suosin kesävaatevalinnoissa Marimekkoa, kestävyyden ja ajattomuuden lisäksi tykkään vaatteiden mukavuudesta. kyllijavalma4 kyllijavalma5 kyllijavalma6 kyllijavalma10Kuvasin tuotteet kesämökkimme rannassa ja kuvin taltioitu myös mieheni ideoima ja toteuttama puupolku. Mies rakenteli polun kukkapenkinreunaan tarkoitetusta puisesta kukkapenkin reunanauhasta. Polku on erittäin miellyttävän tuntuinen jalan alla ja hillitsee hiekan kulkeutumista mökkiin sisälle.

kyllijavalma2