Vihulan kartanossa

21.7.2016 Yleinen 0 kommenttia

vihula11

Yrittäjyyden myötä olemme saaneet ystäviä Eestistä ja heidän luona vieraillessa olemme päässeet näkemään itäisen Eestin helmiä. Alkuviikosta lomailimme Eestissä ja tällä kertaa majoituimme Vihulan kartanossa. Kartanossa on tarjolla moneltaista aktiviteettia ja hemottelun haluisille myös erilaisia hoitoja. Lomapäivämme koostui aktiviteeteistä, kuten pyöräilystä. Tiistaina pyöräilimme Sagardin kartanon ravintolaan lounaalle ja iltapäiväksi ehdimme nauttimaan auringosta Võsun kauniilla hiekkarannalla. Tällä alueella sijaitsee kolmaskin vanha kartano jossa suosittelen vierailemaan. Kartanoja pääsee ihastelemaan Kristan kauniiden kuvien välityksellä, joita löytyy ensi viikolla ilmestyvän Mekkotehdas koulutyttöjen tyyliin- kirjassa. vihula10vihula7vihula9vihula3 vihula6 vihula8vihula

Eestin reissun viimeisenä iltana ystävämme veivät meidät merenrannalla sijaitsevaan Mermer- ravintolaan. Huikeat ruoat, kaunis ilta ja hyvä seura teki viimeisestä illasta melkeinpä täydellisen päätöksen Eestin reissulle. vihula2