Pikainen pyrähdys Hankoon

23.7.2016 Yleinen 0 kommenttia

hanko12

Kesälomareissun päätteeksi teimme pikaisen visiitin Hankoon. Hankoon saapuessa oli kaunis kesäilta, joka toi esiin paikan parhaat puolet. Luonto näytti erityisen kauniilta, rento tunnelma, sataman tanssit, ihastuttavat rantaravintolat ja valtavan hieno auringonlasku. Eihän paikkaan voi olla ihastumatta ja varmasti tehdään jonakin kesänä pidempi reissu Hankoon ja nautitaan paikan tarjoamista aktiviteeteistä.hanko14hanko10hanko hanko5hanko8hanko7Vaikka visiitti oli lyhyt, ehdimme kokeilemaan kaksi ravintolaa ja kiertelemään hiukan ostoksilla. Illalla nautimme erityisen herkulliset pitsat Classic pizzeriassa ja ennen kotimatkalle lähtöä kävimme Hangon Makaroonitehtaalla  syömässä tuorepastaa. Tyhjin käsin ei kotimatkalle tarvinnut lähteä, sillä Bulevardilta löytyi Villa Hima. Villa Himasta löytyi kiva valikoima kesäisiä sisustustuotteita ja Kivilahden Jonnan Mrs Jones lifestyle shopin tuotteita. Valikoiman lisäksi vaikutuksen teki liikkeen sijainti, voiko ihanampaa paikkaa löytyä sisustusputiikille (ylin kuva on otettu Vila Himan edestä).