Heinäkuun kukkaloistoa

heinäkuun kukkaloistoa

Heinäkuun helteet näkyvät monen blogin päivittymistahdissa, niin myös itselläni. Nyt ei oikein viitsi käyttää aikaa bloggaamiseen eikä juuri blogien seuraamiseenkaan. Helteistä on nautittu mökillä perheen kesken ja välillä myös isommalla poppoolla. Ihania kesäpäiviä siskojen perheiden ja isovanhempien seurassa. Lasten riemua, naurua, hyvää ruokaa ja aurinkoa, ihan parasta. heinäkuunkukkaloistoa3 heinäkuunkukkaloistoa6 heinäkuunkukkaloistoa8 heinäkuunkukkaloistoa9 heinäkuunkukkaloistoa11 heinäkuunkukkaloistoa12

Helteistä huolimatta täytyy pyykkihuollon pelata ja pyykinpesun hoidan kotosalla. Pyykkireissulla kuvasin tämän hetkistä kukkaloistoa. Valkeaa, vaaleanpunaista ja oranssia kukkaa, joiden kaverina paljon vihreää. Kohta kukkii myös maksaruoho ja sinipiikkiputki, lempparikukkani jotka viihtyvät pitkään myös maljakossa. Toivotaan, että saamme lämpimän syksyn ja samalla lisäaikaa nauttia puutarhasta. heinäkuunkukkaloistoa14