Rajausten ulkopuolelta

äänentoistoa

Kotona tulee kuvattua yleensä niitä nurkkia, jotka miellyttvät omaa silmää. Ulkopuolelle on tullut rajattua tämäkin kohta kotia, sillä se ei silmääni erityisesti miellytä. Sisustamisessa on kuitenkin tehtävä kompromisseja ja tämä on yksi niistä. Tärkeämpänä pidän huoneiden pyhittämistä lapsille, kuin televisiolle. Onhan meidän perheessä on eletty myös aikaa, jolloin meillä ei ollut televisiota laisinkaan eikä mökillä ole edelleenkään. Mökillä ihastellaan kaunista järvimaisemaa ja kotonakin jää television katselu kovin vähäiseksi.  äänentoistoa2 äänentoistoa5

äänentoistoa3äänentoistoa7

Television sijaan tykkään rentoutua musiikkia kuunnellen ja erityisen mieluisaa musiikin kuuntelusta tekee Genelecin aktiivikaiuttimet. Kaiuttimien sijainti television yhteydessä on kovin looginen ja tarjoaa näin mahdollisuuden nauttia musiikista ruokaa laittaessa, siivotessa ja olohuoneessa hengaillessa. Lasten kanssa lautapelejä pelatessa musiikki soi taustalla ja tekee pelihetkistä entistäkin rennompia. Ainakin silloin, kun osaa välttää Kimblen pelaamisen, huh mikä riidankylvöpeli..vai onkohan perheessä huonoja häviäjiä?

äänentoistoa8