Syksyn uutuuksia Linumilta

linum169

Pidän kovasti loppukesästä ja haluan nauttia siitä kaikin mahdollisin tavoin. Töiden alkaminen, iltojen viileneminen ja valoisan ajan lyhentyminen viestivät kuitenkin lähestyvästä syksystä. Huomaan, että ajatukset hiipivät syksyyn ja sisustamiseen entistäkin enemmän. Kodin suhteen olisi mielessä pikku juttuja ja luulenpa, että myllerrystä sekä maalipensselien heilutusta tapahtuu syksyn aikana ainakin työpaikalla. Loman jälkeen sitä katselee paikkoja ihan uusin silmin työpaikalla ja virtaakin riittää ideoiden toteutukseen. Tällä hetkellä mielessä on monenlaista ja lisäideoita on kiva poimia myös syksyn uutuus tuotteista. Ehdottamasti oma suosikkini tuotekuvien suhteen on Linum, joka ei tälläkään kertaa pettänyt odotuksiani. Niin paljon kauniita ja tunnelmallisia kuvia, joista oli vaikea karsia omasta mielestä parhaat kuvat.   linumsyksy16 linumsyksy162 linumsyksy163 linumsyksy164 linumsyksy165 linumsyksy1620 linumsyksy1622

Tuotekuvissa on osattu yhdistää kauniisti asioita, joista pidän sisustuksessa. Sulassa sovussa on uutta ja vanhaa, eri metalleja, persoonallisia esineitä, tummia sävyjä, taidetta ja sisustuksen viimeistelee kauniit tekstiilit. Viimeiseksi kuvaksi poimin oman suosikkini, kuvan jossa näkyy elämä ja pöytä johon olisi ihana istahtaa aamiaiselle. Kuvassa olevasta pöytäliinasta pidän erityisen paljon, sopisi hienosti myös meidän keittiöön. linumsyksy166