Asplund

396, Asplund möbler, Lidingö 2013

 

Sähköpostiin kolahtelee usein mielenkiintoisia kutsuja avajaisista ja tilaisuuksista. Tällekin päivälle olisi ollut mielenkiintoinen tilaisuus Artekilla. Artekin Keskuskadun myymälän valikoima täydentyy ruotsalaisen Asplundin tuotteilla. Selkeälinjaiset tuotteet edustavat skandinaavista muotoilua ja tuotteiden suunnittelusta on vastannut joukko ruotsalaisia ja kansainvälisiä suunnittelijoita. Tuotteet miellyttävät selkeydellä, jonka vuoksi niitä on helppo yhdistää monenlaiseen sisustukseen.

6

asplund

Syksyn Helsinki visiitillä on tarkoitus käydä ihastelemassa tuotteita Artekilla. Kiva nähdä kuinka tuotteet istuvat Artekin huonekalujen kaveriksi. Itselläni on Asplundin tuotteista kokemusta kahden yöpöydän verran. Yöpöydät ovat olleet erittäin hyvä valinta, sillä näissä tuotteissa on laatu kohdallaan. Yöpöydissä itseäni viehättää selkeä ja ajaton muotoilu sekä valkoisen ja carrara-marmorin yhdistelmä. Valikoimasta löytyy myös hiukan räväkämpää väriä ja monenlaista tuotetta, joita kannattaa käydä kurkkaamassa heidän verkkosivuiltaan. Verkkosivuilla löytyy kauniita kuvia heidän tuotteistaan ja Asplundin myymälä Tukholmassa on erittäin viehättävä, onhan se hienoa, että näitä tuotteita saa nyt myös Suomesta.asplund2Kuvat Asplund