Liian lähellä

 

tyynyvalintoja

Syksyn lähestyminen saa aikaan valtavan vimma laittaa kotia. Pienin muutoksin järjestellen ja hiukan myös uutta investoiden. Sisustelun aloitin eteisaulasta, johon sijoitin syntymäpäivälahjani ja tarkoitus olisi vielä maalata musta seinä vaaleammaksi. Näistä lisää myöhemmin, kunhan maalausprojektille löytyy sopiva ajankohta.

Olohuoneeseen olen kaivannut rauhallista värimaailmaa ja luonnollisia materiaaleja. Maton ja verhojen materiaalivalinnat ovat olleet mieluisia ja erittäin hyviä hankintoja. Nyt mielessä sisustustyynyjen investointi, sillä omasta sisustustyynyvalikoimasta löytyi monenlaista materiaalia, mutta kaipaamaani hillittyä värimaailmaa ei näistä saanut rakenneltua. Heitin pallon Annelle ja toivoin että hän miettisi seepratyynylle kavereita. Anne laittoi minulle kaksi erilaista ehdotusta sisustustyynyistä, jotka hän sijoittaisi meidän tummalle sohvalle (kuvassa). Tänään noudin tyynynpäälliset postista ja olen erittäin tyytyväinen tyynynpäällisiin ja siihen, että pyysin vinkkiä valintaan. Ainakin itse koen sokaistuvani oman kodin sisustukselle ja valinnat menee kerta toisensa jälkeen saman kaavan mukaan. Siitäkin huolimatta, että sisustaminen on niin mukavaa puuhaa, niin oli piristävää tehdä valinta toisen ehdotuksen mukaan. Hiukan myös huvittavaa tämä värimaailma, sillä tyynyissä toistuu pitkälti samat värit, jotka Sari valitsi yritykselleni.