Lämpöä ja pehmeyttä

lämpöäjapehmeyttä2

Musta sai väistyä ja tilalle sudin vaaleampaa ja lämpöisempää sävyä. Lämpöinen harmaa löytyy Teknoksen värikartasta T1341 ja maaliksi valitsin Teknos Biora Balance sisustusmaalia. Maalin sammenttinen pinta tuo esille sävyn luonnollisuuden ja antaa kauniin taustan eteisen lipaston päällä oleville esineille. Lipaston päällä tulee pidettyä valaisinta varsinkin, kun illat hämärtyvät. Valaisin tuo kivaa tunnelmaa eteiseen ja korvaa kirkkaat yleisvalot, joita itse käytän vain pakon edessä. lämpöäja pehmeyttä5lämpöäjapehmeyttä3

Lämpöä ja perhmeyttä eteiseen tuo matto, jonka ostin itselleni syntympäivälahjaksi. Pitkän ihastelun jälkeen avasin suuni oikeaan aikaan, sillä kyseinen tuote on poistunut myynnistä. H&B Home sisustusliikkeen myyjä sai metsästettyä minulle maton, joka on ollut Linumin esittelytilassa. Huikean alennuksen jälkeen ei tarvinnut kahdesti miettiä ostosta ja sopivasti sattui myös syntymäpäivät samaan ajankohtaan. Kannatti taas vanheta ja ehkäpä tuo mattokin kertoo vanhenemisen merkeistä. Kaveri totesi, että matosta tulee mummolan räsymatot mieleen, kuulema pikkutyttönä repinyt mummolle lakanoita mattoja varten.

Lämpöäjapehmeyttä