Elokuu näyttää parastaan

pitsagrillistä8Auringonpaiste tuntuu erityisen ihanalta näin syksyn lähestyessä. Ilma on jo hitusen viileämpi ja auringonpaiste ei ole paahtavan kuuma. Aurinkoisista päivistä on nautittu metsässä liikkuen, ulkona puuhastellen ja myöskin syöden. Viime viikonloppuna siirsimme keittiön väliaikaisesti ulos ja teimme grillissä pizzaa. Ulkona ruokailu tuo ruokaan hiukan extraa, mutta ei ollut ruuassakaan moitteen sijaa. Pizza oli erinomaista, juoma kohdallaan ja seurakin einomaista, siispä toivoisin näitä aurinkoisia syysviikonloppuja lisää.

pitsaagrillistä pitsaagrillistä2 pitsaagrillistä4 pitsaagrillistä6 pitsaagrillistä9

Pizzapohjan ja tomaattikastikkeen tein Leila Lindholmin Vielä yksi pala- kirjan ohjeella. Päälle mozarellajuustoa ja parmankinkkua. Grillin pitsakivi teki kuoresta kivan rapean. Grillistä ottamisen jälkeen lisäsin pizzaan parmesania, suolaa, pippuria, oliiviöljyä ja basilikaa. Ruokajuomana toimi prosecco, jota voin kyllä suositella. Joensuun Alkossa ei tuotetta löydy hyllystä, mutta näppärästi sujuu tilaaminen. Täytyy vaan varautua, että yhden pullon sijaan täytyy ostaa yksi laatikollinen juomaa. pitsagrillistä