Lapuan kankureilla

lapuankankurit3

Viikonloppu on vierähtänyt ystävien luona Lapualla. Lauantain ohjelmaan kuului mm. Lapuan kankureiden myymälän ihastelua. Valoisa ja avara myymälä antaa hienot puitteet tuotteiden esillepanoon. Onnistunut myymälä antaa vierailijalle inspiraatiota ja silmänruokaa. Kodikkaassa myymälässä on tarjolla monenlaisia tuotteita. Omien tuotteiden sekaan on  tuotu kauniita kirjoja ja kotimaista osaamista, kuten Hakolan Riippu-hylly  ja Goodion raakasuklaat.lapuankankurit19 lapuankankurit20 lapuankankurit5 lapuankankurit7 lapuankankurit8 lapuankankurit9 lapuankankurit10 lapuankankurit11 lapuankankurit12 lapuankankurit14 lapuankankurit16

Myymälästä löytyi jo jotakin syksyn uutuuksia ja kokonaisuudessaan syksyn mallistoa esitellään eri messuilla. Ensi viikolla starttaa Habitare- messut, jonne matkaa myös Lapuan kankurit (heidät löytää osastolta 6 c 104). Myymälän näkemisen jälkeen itselläni on pienoiset odotukset myös messuosaston suhteen, kiva päästä näkemään miten tuotteet on tuotu messuille. Itse suuntaan messuille keskiviikkona ja messuthan jatkuvat sunnuntaihin saakka.lapuankankurit18