Syksyä sisälle

syksyasisalle

Syksyn ruska on parhaimmillaan, niin kauniita värejä. Värikkäät ja marjaisat oksat näyttävät hyvältä myös sisällä osana sisustusta ja ovat kauniita myös kauttauksissa. Nyt onkin sopiva hetki panostaa kattauksiin niin arjessa kuin juhlassa. Kauniita oksia maljakkoon ja kankaiset- tai paperiset servetit viimeistelemään kattauksen. Nyt onkin tarjolla paljon kauniita paperiservettejä ja suosittelen kurkkaamaan Marimekon ja Havin Samuji- malliston servetit. Oma suosikkini syksyn kattauksiin on Marimekon Kopeekka.syksyasisalle3 syksyasisalle5 syksyasisalle7

syksyasisolle8syksyasisalle9 syksyasisalle13

Jatketaan kattauksien merkeissä vielä muutaman postauksen myötä, sillä tämä on itselleni mieluinen asia. Kovin rentoa puuhaa ja välillä kattamisen voi tehdä myös lasten tapaan. Ainakin meillä tämä tuntuu olevan mieluista puuhaa. Nuorempi tytär oli innoissaan, kun annoin hänen valita synttäripöytään servetit, kukat ja astiat. Lopputulos näytti hyvältä äidinkin silmään ja voisin kuvata lopputuloksen teille synttärileivonnaisten kera. Nyt kuitenkin takaisin keittiöön kahvin keittoon ja tarjoiltavia pöytään laittamaan. Kymppisynttärit jatkuvat vielä sukulaisten ja ystävien seurassa.syksyasisalle12