Pienellä budjetilla

pienellabudjetilla15

Toimiston päivitys tapahtui hyvin pienellä budjetilla. Seinien valkoinen väri vaihtui pehmeän harmiaan sävyyn ja tummaruskeat listat saivat mustaa ylleen. Toimistosta löytyneet Lundian maalattiin kalustemaalilla ja väriksi valikoitui sama sävy kuin seinissä. Tilasyöppö pöytä vaihtui kevyempään ja yksinkertaisempaan malliin, joka toteutettiin Hay pukkijaloilla ja havuvanerilevyllä. Isosta havuvanerista jäi tarpeet myös kahta avohyllyä varten. Toimiston verhot ja tangot ovat alkuperäisen, niiden suhteen on tehty pientä kennystä ottamalla kappaverhot pois ja jäljelle jäi vain salusiiniverhot. Näin tilaan tulee huomattavan paljon enemmän valoa ja ilmekin keventyi kummasti. Työtuolit päivittyi samaa aikakautta oleviin tuoleihi, jotka löytyi yrityksen toisesta kiinteistöstä. Toimistoon jäi paljon entisiä esineitäm kuten vanha peili, joka oli sai jäädä entiselle paikalleen. pienellabubjetilla6 pienellabudjetilla pienellabudjetilla4 pienellabudjetilla5 pienellabudjetilla7 pienellabudjetilla9 pienellabudjetilla10 pienellabudjetilla13

Pappelina muovimatto sai toimia kuvasrekvisiittana ja mikäpä ettei toimistoon voisi sijoittaa helppohoitoista muovimattoa kodikkuutta luomaan. Teen  vielä erillisen ja tarkemman koosteen maaleista ja niiden sävyistä sekä muista sisustustuotteista.pienellapudjetilla13