Linum Gable- pöytäliina aamiaispöydässä

linumaamiainen7

Lupailin aiemmin kattauksia Linumin Gable-pöytäliinan kera. Aloitetaan aamupala kattauksella, jonka tein meidän ihastuttavien Spoden teekuppien ympärille. Vanhaa tyyliä, jota tukee antiikkiliikkeestä löytyneet kynttilänjalat sekä sokerikippo, Rörstrant SPM-teepannu jonka mies sai viime syksynä isänpäivälahjaksi ja vanhemmiltani saatu kulho, joka on heidän häälahja 40-vuoden takaa. Ripaus marmoria sekä lasia ja kauniit heinät. Kattaus syntyi rennolla otteella ja näinhän se täytyy ollakin, kun kyseessä on aamiainen.

linumaamiainen1linumaamiainen6 linumaamiainen3

Kattauksessa olleita astioita säilytän keittiön avohyllyllä, sillä en raaski laittaa kauniita astioita piiloon kaapinovien taakse. Vaikka astiat ovat näkösällä päivittäin, niin ei niihin tahdo  oikein kyllästy laisinkaan ja pöytäliinan avulla niihin saa uutta ilmettä. Linumin Gable-pellavaliina* on materiaalinsa vuoksi rento, mutta sopii myös hienompaankin settiin. Seuraavana voisin esitellä illalliskattauksen, johon Gable taipuu erinomaisesti.linumaamiainen4*blogiyhteistyö