Linum Gable- pöytäliina illallisella

12.10.2016 Sisustus 0 kommenttia

linumillallinen10

Syksyssä on paljon hyvää ja yksi syksyyn liittyvistä positiivisista asioista on tunnelmalliset illat kotona. Hyvää ruokaa, kaunis kattaus kynttilöiden kera ja rentoa tunnelmaa. Ruuan suhteen tulee pitkä toivelista, kun lähestytään viikonloppua sekä sen tuomia kiireettömiä iltoja. Mies on kovin innokas tekemään raaka-ainehankintoja (metsästys) ja liuta apukäsiä saapuu mielellään keittiöön hääräämään. Itselleni on mieluista puuhaa ruuan valmistuksen lisäksi kattauksen loihtiminen. Linum Gable pöytäliina antaa kauniin pohjan syksyisille illalliskattauksille. Valkoiset lautaset ovat mieheni valinta, sillä hänen mielestään ruuan värit tulee parhaiten esille valkoista vasten. Arjessakin käytetyt astiat saavat juhlallisuutta kankaisista lautasliinoista (Linum) ja hopeisista ruokailuvälineistä. Minua viehättää mustat astiat, joissa ruoka tulee mielestäni kauniisti ja juhlallisesti esille. Mustissa astioissa arastan kiiltoa ja liika rustiikkisuutta eikä se ole tehnyt tarjoiluastioiden hankinnasta helppoa. Ilokseni tämän syksyn Linum uutuus astiat ovat sellaisia joita hain ja löysin vihdoinkin etsimäni tarjoiluastiat. Astiat ovat sisältäpäin helposti puhdistettavat ja ulkoapäin mattapintaiset, mikä tekee mustastakin sävystä kovin lämpimän. linumillallinen8 linumillallinen6 linumillallinen5 linumillalinen2linumillallinen20

Kuvien kattauksessa on otettu molempien toiveet huomioon, mustaa ja valkoista.  Mustavalkoisuudesta huolimatta kattaus on hyvin lämmin, joka on pöytäliinan, eucalyptuksen oksien ja tunnelmallisen valaistuksen sekä kynttilöiden ansiota. Loppujen lopuksi hyvin pieniä asioita, jotka tuovat syksyn parhaat puolet esiin ja tuovat elämään kivaa vaihtelua. Vaatiihan se viitseliäisyyttä, mutta minusta tällainen koti-illallinen voittaa ravintolaillallisen mennen tullen. linumillallinen2