Syyslomalla

17.10.2016 Sisustus 0 kommenttia

syyslomalla8

Lapsilla alkoi viikon mittainen syysloma, joka tuli heille tarpeeseen. Itselle (sairas) lomailu alkaisi jo riittää, sillä viimeinenkin ilo lähti lomailusta, kun lääkäri kielsi juoksulenkit ja määräsi tuhdin lääkekuurin. No, onneksi on ymmärtäväinen lääkäri, joka ymmärsi tilanteen vakavuuden. Suositteli juoksemisen tilalle kuntopyöräilyä käsi pystyssä, kuulostaa aika veikeältä. Ehkäpä kehittelen myös muita yhtä jänniä lajeja tai keskityn mielikuvaharjoitteluun. Niin ja korjaan asennetta, sillä olisihan sormi saatava kuntoon ja pahempaakin joutuu elämässä kokemaan. Hyviä puolia etsiessä täytyy todette, että sairaslomassa on se hyvä puoli, että voi viettää aikaa lasten kanssa. Tänään tulimme parin päivän pikavisiitille Helsinkiin, kierrellään katselemassa kaupungin tarjontaa näyttelyiden osalta, käydään ostoksilla ja syödään hyvin.  syyslomalla9 syyslomalla2 syyslomalla7 syyslomalla6

Olohuone on saanut hiukan uutta ilmettä syksyisten tekstiilien ja eucalyptuksen oksien myötä. Tuntuu, että koti kaipaisi vielä jotakin pehmeää ja kodikasta. Mielessä olisi eräs pitkäaikainen haave, jota pyörittelen mielessä. Katsotaan jääkö se edelleen haaveksi vai päätyykö toteutukseen. Huomenna olisi tarkoitus kierrellä myös sisustusliikkeitä ihastelemassa, silmänruokaa ja pieniä juttuja ainakin tyttären huoneeseen. Olemme hiukan muokanneet hänen huonettaan ja ostaneet uudet kattovalaisimet. Valaisimet ja pienet sisustushankinnat ovat hänen syntymäpäivälahjansa. Minusta on hienoa, että lapsi sai miuluisan lahjan ja äiti kiittää, kun voi ostaa jotakin hyödyllistä lapselle (:  Valaisimet neiti valitsi itse ja kädenjälki näkyy myös muissa sisustusratkaisuissa, mutta niistä lisää kun saadaan valaisimet paikalleen ja toivottavasti löydämme huomenna myös puuttuvat koukut seinälle.

Oikein hyvää syyslomaa lomalaisille!syyslomalla4