Tunnelmalliset syysillat

syysillat

Pidän rikkautena, että meillä Suomessa on neljä erilaista vuodenaikaa. Jokaisessa vuodenajassa on oma viehätyksensä ja hyvät puolensa. Syksyssä minua kiehtoo raikas ulkoilma, tunnelmalliset illat ja puuhastelu kotosalla. Syksy tuo tulleessaan myös uutta intoa lukemiseen ja pikku hiljaa huomaan kaipaavani myös käsitöiden tekemistä. Pientä sormijumppaa olisi fysioterapeutin ohjeiden lisäksi  makramee työn parissa. Vielä pitäisi miettiä käsitöitä, joita voisi tehdä yhdessä lasten kanssa. Nuoremmalla tyttärellä on patalapun neulominen menneillään.Saa nähdä innostummeko ompelemaan tytärten kanssa, jotkut vaatteet heille?syysillat4syysillat2 syysillat5 syysillat7 syysillat8

Syksyn lempi huoneeni on meidän hämyinen takkahuone. Ajan saatossa patinoituneet luonnonmateriaalit ja takkatuli tuovat syysiltoihin aavistuksen mökkihenkeä. Tila on kaikinpuolin kovin rento, eikä siellä silmään pistä lattiaan tulleet naarmut ja seinässä olevat koiranpennun hampaan jäljet. Elämän jälkiä, jotka saavat näkyä ja muistuttaa eletystä elämästä. Kodikas huone tarjoaa ainekset onnistuneeseen syysiltaan johon kuuluu takkatulen ritinän lisäksi juoksulenkki, sauna, maittavaa ruokaa ja hyvää seuraa tai lukemista (käsitöitä).

Tunnelmallista syysiltaa!syysillat9