Joulukirja

joulukirja6

Ystävien kesken olemme anteneet pienet joulumuistamiset toisillemme. Joulukukkia, käsitöitä, leivonnaisia tai muuta jouluun liittyvää. Tänä vuonna ajattelin muistaa ystäviä pitkäaikaisella lahjalla. Paperiin käärin Joulukirjan, joka on Riikka Kantinkosken ja Virpi Mikkosen käsialaa. Kirjasta löytyy ohjeita jouluaskarteluun, kauniita tunnelmakuvia ja ruokaohjeita.

Takkatuli, kynttilät, lämmintä glögiä ja Joulukirja, voiko parempaa reseptiä olla joulun fiilistelyyn? Tätä reseptiä olen jo itse soveltanut ja suosittelin sitä myös ystävilleni lahjaa antaessani. Lahjan myötä, uskon jouluun liittyvien keskustelujen lisääntyvän lenkkipolulla. Hyvä näin, sillä nyt on paras hetki fiilistellä joulua.joulukirja7joulukirja10 joulukirja9joulukirjajoulukirja4joulukirja2

Kirjaa myy Suomalainen Kirjakauppa ja Adlibris.joulukirja3