Kolo Design & Syttis arvonta

17.11.2016 Sisustus 28 kommenttia

kolodesign11Olen useampaan otteeseen maininnut, kuinka pidän syysilloista ja niiden hämyisästä tunnelmasta. Syysiltoihin tunnelmaa tuovat kaunis valaistus, kynttilät ja takkatuli. Kodissamme on kaksi takkaa, joita lämmitämme aktiivisesti tähän aikaan vuodesta. Takkojen lämmittämiseen käytettävät puut teemme itse ja säilömme ne liiteriissä. Liiteristä takkapuut kulkee kätevästi ystävältäni saadussa Kolo Designin vanerisessa kantotelineessä. Kevyt materiaali helpottaa puiden kantamisurakkaa ja telineen ulkonäkö miellyttää sisustajan silmää. Silmääni miellytti myös kantotelineen pakkaus, jossa se oli kokoamisohjeiden kera. Telineen kokoaminen ei vienyt kauaa aikaa eikä siihen tarvittu liimaa eikä työvälineitä. Vaneri kaarelle ja köydet KOLOon. Halutessaan vanerinen kantoteline olisi helppo käsitellä, vaikka Osmo Color vahalla josta löytyy monia eri sävyjä. Kyseinen kantoteline mustaksi käsiteltynä vilahti Vain Elämää sarjassa. Ohjelmassa näkyi myös samaisen yrityksen linnunpönttö.

kolodesign10

kolodesign8kolodesign7 kolodesign6

syttisarvonta

Takan sytyttämistä helpottamaan käytämme Syttis-sytytyspalloa, joka helpottaa kummasti tulen tekemistä. Meillä sytytyspalloja käytetään kotna, mökillä ja retkelle lähtiessä. Takan sytyttämisen helpouden lisäksi sytytyspalloissa olen tykästynyt niiden siisteyteen ja kauniin ulkonäön vuoksi niitä tulee pidettyä esillä.

Iloksenne saan arpoa teille Pohjois-Karjalassa tehdyt tuotteet. Kuvissa näkyvän Kolo Design kantotelineen ja paketillisen Syttis-sytytyspalloja (20kpl). Arvonta-aika päättyy keskiviikkona 24.11.2016 klo 24.00. Arvontaa osallistut jättämällä kommentin tähän postaukseen.

Onnea arvontaan!

Yhteistyössä: Kolo Design & Syttis

kolodesign3