Oleskellaan yhdessä, Marimekon joulu

20.11.2016 Sisustus 2 kommenttia

oleskellenjoulu3

Joulun vietosta päälimmäisinä asioina nousee yhdessä oleminen ja perinteet. Lapsuuden joulujen perinteitä vaalien ja niitä lastemme jouluihin siirtäen. Rakennamme heille joulumuistoja, joita he voivat kantaa mukanaan. Jouluistamme toivoisin heidän muistavan yhdessä olemisen, hyvän ruuan, kiireettömyyden ja kodin lämmön. Näihin asioihin pyrkimistä näen myös Marimekon joulumalliston tuotteissa. Niissä näkyy Marimekolle sekä meille suomalaisille tuttua kodikkuutta, joka houkuttelee oleskelemaan ja viettämään aikaa yhdessä. Tänä jouluna tuotteisiin on tuotu perinteinen joulun väri eli punainen. Väri tuo mallistoon vanhojen aikojen tunnelmaa ja itselleni herättää muistoja lapsuuden jouluista. Punainen hiukan emalipannua muistuttava Oiva teekannu tuo mieleen joulut, jotka vietimme suvun kanssa mummolassa. Yhtä hyvin mummolan tuvan sohvalla olisi voinut olla Unikko kuosinen villatyyny ja ehkäpä pöydälle olisi voitu asetella teekannun viereen punainen Flower maljakko. Maljakossa olisi varmaankin ollut hyasintin kukka tai havunoksa. Näillä tuotteilla myös omaan kotiin tulisi ripaus joulun punaista ja valtava määrä joulutunnelmaa. Tuotteet olisivat niitä asioita, jotka esiin nostettaessa kertoisivat joulun lähestymisestä. Toisivat mieleeni lapsuuden joulut, lapsilleni ne toisivat mieleen yhdessä vietetyt hetket teekannun ja lautapelien äärellä. Kädessä arjen astiastosta poimittu kupponen, johon on kaadettu teekannussa haudutettua teetä. Sellaista joulun makuista, hiukan taianomaista, makua ja tunnelmaa johon vain joulu pystyy.

oleskellenjoulu5oleskellenjoulu4 oleskellenjoulu8 oleskellenjoulu6 oleskellenjoulu7oleskellenjoulu9oleskellenjoulu2

Uskon, että Marimekon tuotteet iskee erityisesti meihin suomalaisiin. Suomalaisiin iskee myös alennukset, siispä suosittelen jättämään sähköpostiosoitteesi myymälään. Tällä tavoin saat tietoosi Marimekon kampanjat ja alennukset.

Yhteistyössä Marimekko Joensuu

oleskellenjoulu