Joulukalenteri ja arvonnan voittaja

26.11.2016 Sisustus 0 kommenttia

joulukalenteri12

Tänä jouluna mennään hiukan rimaa hipoen lasten joulukalenterin suhteen. Ripustin jokaiselle lapselle oman joulusukan takan reunalle. Näihin ajattelin sujauttaa pieniä juttuja, kuten askartelutarvikkeita, tyttärille hiuslenkkejä, karkkipäivän herkkuja ja muita pieniä juttuja. Melkeinpä kaikki kalenterin yllätykset ovat jo hankittuna, mutta jotakin vielä uupuu. Onneksi tämä kalenteri antaa miettimisaikaa ja kalenteriin voi piilottaa hyvinkin erilaisia yllätyksiä. Elokuvateatterissa olisi nyt menneillään lapsille kivoja jouluelokuvia, joten voisin lahjoa lapsia myös elokuvalipuilla. Pääasia, ettei jouluun liittyviä asioita tarvitse stressata vaan saa hyvillä mielin osallistua lasten joulun odotukseen. Lapset olivat erittäin innoissaan joulusukka kalenterin ilmestymisestä takan reunalle, vaikka heille nämä joulusukat ovat ennestään tuttuja. Toissa jouluna ompelin ne portaikkoon koristeeksi ja nyt on kiva saada sukat myös hyötykäyttöön. joulukalenteri6kalenteri3joulukalenterikalenteri4joulukalenteri11

Kiitoksia kommenteistanne Kolo Design ja Syttiksen arvontapostauksessa. Random.org valitsi voittajaksi Tarjan, onnittelut!

joulukalenteri8