1. adventti

27.11.2016 Sisustus 2 kommenttia

1adventti

Täällä on satanut viikonlopun ajan lunta, joten olemme saaneet viettää ensimmäistä adventtia talvisissa maisemissa. Lumesta ja pienestä pakkasesta ollaan nautittu ulkoilemalla. Lapset ovat rakentaneet lumilinnaa  ja itse nautin lumen kuorruttamista vaaramaisemista kahdenkymmenen kilmometrin juoksulenkin muodossa. Lumella on kyllä valtava kyky muuttaa maisemat kauniiksi. Lumi on saanut mielin jo kohti joulun odotusta, josta myös kynttelikössä palava kynttilä muistuttaa. 1adventti5

1adventti8

Juoksulenkin jälkeen on ollut ihanan raukea olo. Takkatulen äärellä olen kääntänyt ajatuksia kohti uutta työviikkoa, jolloin käynnistyy myös pikkujoulukausi. Kukat on tilattu, koristelut ja kattaukset alkavat olla jo mietittynä. Pieniä yksityiskohtia ja kukkakimppuja vielä pohdiskelen. Hyviä vinkkejä olen poiminut Piia Jaalan blogista, jota suosittelen kurkkaamaan. Olen ihastellut myös tuoretta Elle Decoration lehteä, jossa on ihania vinkkejä jouluun. Lehden joulunumerot ovat olleet minun mieleisiä ja tänäkin vuonna lehti oli  “metsän makuinen” ja luonnollinen. Lehden lisäksi Elle Decoration on panostanut heidän  verkkosivuihin, joista löytyy paljon vinkkejä joulun valmisteluun.1adventti6