Kranssi

Lasten kanssa olemme tehneet jouluisia askarteluja, kuten joulupalloja ja kuvissa esiintyvän kranssin. Kranssin teimme henkarista, jonka väänsin ympyrän muotoon. Henkariin kiinnitimme kukkakaupasta ostetut oksat ohuella rautalangalla. Henkarin yläosan jätin näkyviin, jotta lopputulos ei olisi liian raskas. Oksia olisi voinut laittaa myös ylös saakka, leikata koukun sivuleikkureilla ja vaihtaa koukun tilalle nauhan kranssin ripustamista varten. Kranssin viimeistelimme valkoisilla kulkusilla joita löytyy *Joensuun Verhotalon valikoimasta. Kulkusia on saatavana yksittäin ja neljän kappaleen pakkauksissa. Kulkuset sopisi kivasti myös lahjapakettien, kuusen koristeeksi tai jouluisen kattauksen koristeeksi.kranssi9kranssi8kranssi6kranssi7 kranssi5

kranssi

Kranssiin saisi lisäilmettä maalamalla henkarin spray- maalilla ja yhdistämällä oksien averiksi, vaikka muutaman tuijan oksan.

*blogi yhteistyö