Kolmas adventti

kolmasadventti13

Kolmas adventti on hujahtanut ohitse ja muutenkin koko joulukuu on mennyt valtavan nopeasti. Joulutunnelma ei ole kestänyt vauhdissani, mutta onneksi lasten joulun odotuksen intoilu saa ymmärtämään kuinka lähellä joulu onkaan. Lasten toiveesta olemme viritelleet kotia joulutunnelmaan. Jouluista musiikkia, joulutähdet valaisee ikkunassa ja jouluvalotkin ollaan kaiveltu esiin. Eilen sain pienten postitonttujen avustuksella 90 joulukorttia matkaan ja tänään suunnittelimme joulupöydän antimia.kolmasadventti10 kolmasadventti9 kolmasadventti6 kolmasadventti5 kolmasadventti3 kolmasadventti2

Olohuoneessa on jo kivan jouluinen tunnelma valojen puolesta, kynttilöiden ja koristeiden vuoksi. Kotoisan talvista tunnelmaa tuo takkahuoneesta siirretty nojatuoli taljoineen ja paimentolaismatto, jonka kotiutin pitkän haaveilun tuloksena syksyllä. Viikonloppuna ajattelimme kaivaa joulukoristeita esille ja paistaa pipareita. Itse leivottujen pipareita (ja niiden tuoksua), glögiä ja hiukan lepoa, eiköhän näillä saada äidillekin joulumieli loihdittua.

kolmasadventti