Jouluinen kattaus

19.12.2016 Sisustus 2 kommenttia

jouluinenkattaus12

Kauttauksen tekeminen on lempipuuhaani ja pidän kaunista kattausta isona osana onnistunutta ruokailua. Meidän perheen joulukattauksen pohjana toimii Hannele Rusilan Lumihiutale pöytäliina. Liinalle katetaan hopeiset aterimet ja arjesta tutut Iittalan Teema lautaset. Jouluinen kattaus menee itselläni usein turhankin ylelliseksi. Tänä vuonna ajattelin mennä luonnollisella teemalla, jotta kattaus ei karkaisi liian ylelliseksi. Männynoksia Aalto maljakossa, erilaisia kynttilöitä  ja erilaisista havuista sekä rosmariinista tehdyt niput lautasliinojen koristeena. Kattaukseen voisi yhdistellä jotakin jouluista kukkaa, käpyjä tai jouluvalot. Katsotaan mitä ideoita iskee vielä ennen aattoa.jouluinenkattaus11 jouluinenkattaus10 jouluinenkattaus9 jouluinen7 jouluinenkattaus5 jouluinenkattaus4 jouluinenkattaus3

Kankaisten servettien sijaan ajattelin käyttää Havi’s paperilautasliinoja, jotka löysin Sokokselta. Lautasliinat yhdistyy kivasti H&M Homen tyynynpäälliseen, joka pääsi tänäkin jouluna olohuoneen sohvalle. Esille pääsi myös osa itsetehdyistä tontuista, joten nyt alkaa olla koti lähes valmis joulun viettoon. jouluinenkattaus