Meidän joulu

27.12.2016 Sisustus 0 kommenttia

meidanjoulu17

Perinteisiä ruokia, yhdessä oloa, joulusauna, haudoille kynttilöiden sytyttäminen, joulupukin vierailu ja ennen kaikkea lepoa. Asioita jotka kuuluvat jouluumme ja joita on odotettu kovasti koko perheen voimin. Erityisen hyvältä on tuntunut lepo ja yhdessä tekeminen. Olemme ulkoilleet yhdessä, pelanneet lautapelejä (koottu isoa palapeliä) ja vietetty aikaa sukulaisten sekä ystävien seurassa. Lepo on tehnyt hyvää koko perheelle ja lapsetkin ovat nukkuneet pitkiä yöunia. Aikuisille meinasi tulla aattona uni jo joulupukkia odotellessa eikä tuo kattauskaan ihan putkeen mennyt. Kattauksen tein jo päivällä ja samalla otin muutaman kuvan muistoksi. Joulupöytään istuessa huomasin kattaneeni haarukat ja veitset väärin, mutta hyvin ruokailu onnistui virheestä huolimatta.  meidanjoulu16 meidanjoulu14 meidanjoulu12 meidanjoulu11meidanjoulu8meidanjoulu5meidanjoulu3meidanjoulu4meidanjoulu9

Joulun pyhät päätimme perinteiseen tapaninpäivän ajeluun ystävien luona. Lapset saavat vielä hetken hengähtää ja joulustakin on tarkoitus nauttia vielä hetki koristeiden ja kuusen kera. Tänä vuonna miesväki onnistui löytämään todella kauniin ja pörhäkän kuusen, jonka lapset koristelivat runsaalla määrällä koristeita. Tällainen kaunotar olisi kaunis vähemmälläkin koristeiden määrällä, mutta pääasia että lapset ovat tyytyväisiä. meidanjoulu7