Lahjakortti

lahjakortti

Lahjakortti on lahjan antajalle helppo, vaikkakin persoonaton. Onneksi joulupukkikin tietää ettei kaikkien toiveet osu kohdalleen ja tällöin on hyvä turvautua lahjakorttiin. Nuorempi tytär toivoi joulupukilta mattoa omaan huoneeseensa. Maton sijaan kääreistä löytyi lahjakortti Joensuun Verhotalolle. Tytär oli toivonut maton olevan villainen “palleromatto”, joita löytyy Tiscan valikoimasta. Matto merkki on tuttu jo vuosien takaa, sillä kotoamme löytyy heidän valmistama matto. Matto on palvellut ainakin seitsemän vuotta ja edelleenkin matto löytyy ruokapöytämme alta. Hyvä kokemus Tiscan matosta tuki valintaa tyttären huoneen matoksi. Valintaa tukee myös materiaalin mukavuus ja mattojen valmistusprosessi, johon pääsee kurkkaamaan Tiscan verkkosivuilta löytyvän videon avulla. lahjakortti11 lahjakortti7

lahjakortti5 lahjakortti8

lahjakortti2

Tiscan valtavan suuresta valikoimasta otimme sovitukseen mattojamalleja, jotka ovat hinnaltaan kohtuullisia. Kirjavasta värivalikoimasta huolimatta lapsi päätyi neutraaliin valintaan. Valinta on mielestäni järkevä sillä maton voi halutessaan sijoittaa toiseenkin huoneeseen. Matto pääsee huomenna tilaukseen ja maton saapuessa pääsette näkemään neidin valitseman maton.lahjakortti3