Asetelmia

asetelmia

Ennen joulua teimme tyttöjen kanssa pientä huonekalujen mylläystä. Olohuoneen mustat nojatuolit (Egg & Diamond) päätyivät takkahuoneeseen ja takkahuoneen tuoli siirtyi olohuoneeseen. Muutoksen myötä olohuone on hiukan väljempi ja ilme seesteinen. Niukka värimaailma sopii ikkunoista avautuvaan talvimaisemaan kivasti ja antaa rauhallisen taustan asetelmille, joita tykkään rakennella Muuramen tasolle. Tällä hetkellä siihen on kertynyt tavallista enemmän kaikkea kaunista katseltavaa. Sisustusesineet olen asetellut omaa silmää miellyttävällä tavalla ja ottaen sohvapöydän sisustusesineet huomioon. Tykkään, että tason ja sohvapöydän esineet menee “yksiin” ja ovat tasapainossa keskenään. Kun tasolle on kertynyt enemmän asetelmia, niin silloin pidän sohvapöydän päällisen tyhjempänä. Vuodenaikojen vaihtuessa tai asetelmiin kyllästymisen myötä aloitan esineiden asettelun on  tyhjentämällä ja puhdistamalla pinnat. Sen jälkeen on helppo lähteä lisäämään haluamansa esineet paikalleen. Pidempi aikaisiin asetelmiin saa vaihtelua kukilla ja kynttilöillä. Tänään tasolle päätyivät sisustuskuvissa käyttämäni lumipalloheisit, jotka tuovat raikkautta olohuoneeseen. Seuraavaksi voisin jo katsella kukkakaupan tarjonnasta magnolian oksia tai ehkäpä aloitan jo tulppaanikauden?asetelmia4 asetelmia5

asetelmia3asetelmia9

Loppuviikolle on luvattu hiukan aurinkoisempia kuvauspäiviä, joten voisin kuvat takkahuoneen ilmettä mustilla kaunottarilla. Paljon olisi muutakin kuvattavaa ja kerrottavaa. asetelmia7