Mullin mallin

mullinmallin

Hämärään vuodenaikaan valkoinen maalin sävy ei ole valokuvauksen kannalta paras mahdollinen. Seinät näyttävät usein likaiselta ja yleisilme on tunkkainen. Näissäkään kuvissa ei huoneen seinien sävy (Tikkurila paperi F497) pääse oikeuksiinsa. Luonnossa sävy näyttää oikein raikkaalta ja luo neutraalin pohjan työhuoneen kaaokselle. Kaaos ei ole seurausta liian vähäisestä säilytystilasta sillä Muuramen valkoiset kalusteet imevät sisäänsä paljon tavaraa ja värikin sopii hyvin seinien väriin. Tämä johtuu enemmänkin omasta työtavastani. Tykkään makustella värejä sekä materiaaleja yhdessä ja työpöydän lisäksi materiaalit leviävät helposti myös lattialle.Tälläisesta työskentelytavasta olen saanut hiukan negatiivista palautetta lapsilta. He hiukan kyseenalaistavat äitin työhuoneen siisteyttä, kun heidänkin täytyy pitää itse huoneet siistinä.   mullinmallin2mullinmallin8mullinmallin11mullinmallin9

Onneksi sekaan mahtuu kausia jolloin työhuoneen ilme on kuvien kaltainen. Tavarat siististi aseteltuina, pöydällä leikkokukkia joita ikkunasta tulevat auringonsäteet valaisevat. llme on omaan silmään kivan rento, vaikka tavaraa onkin paljon ympärillä. Pienimuotoista kevennystä on tapahtunut kuvien ottamisen jälkeen, kun laitoin kuparisen tauluhyllyn takaisin olohuoneeseen. Tauluhyllylle pääsi kolme taulua kaappien päältä ja kevään saapuessa myös tyynyt siirtyvät olohuoneeseen.

mullinmallin10