joensuun_verhotalo

tuotekuvia

Asiakassuhde Joensuun Verhotaloon alkoi jo kymmenen vuotta sitten. Vuosiin on mahtunut oman kodin tekstiili hankintoja ja sisustusprojekteja. Yhteistyömme jatkuu ja olen päässyt tekemään Joensuun Verhotalon väen kanssa hiukan erilaisia juttuja. Viime aikoina yhteistyö on näkynyt heidän Facebook sivuilla ja vastikään avatulla Intagram-tilillä. Olen stailannut sekä kuvannut tuotteita ja osan kuvista poimin myös postauksen kuviin.tuotekuvia3tuotekuvia4tuotekuvia5tuotekuvia6

Olen niin innoissani yhteistyöstä ja sen tuomista tapaamisista. Suunnitteluhommat ovat aika yksinäistä puuhaa, mutta onneksi välillä pääsee saman pöydän ääreen vaihtamaan ajatuksia ja ideoita. Yhteistyö postauksia tulee näkymää blogissani ja kannattaa liittyä Joensuun Verhotalon seuraajaksi somessa.

verhotalokuvausYhteistyössä Joensuun Verhotalo