M2 Akustohuopa

m2akusto7

Sain Joensuun Verhotalolta M2 akustohuopaa kuvattavaksi. Rulla huopaa ei näyttänyt kovin kuvaukselliselta, joten poikkesin rautakauppaan. Rautakaupasta ostin 30millimetriä paksua Finnfoam- levyä jossa ei ole ponttia reunassa. Levyn sahasin kahteen osaan joista pienemmän päällystin vihreällä akustohuovalla. Akustohuovan kiinnitin levyyn nuppineulojen avulla. Akustisen ominaisuuden lisäksi akustohuovalla päällystetystä levystä saa kätevän ilmoitustaulun. Pienen ilmoitustaulun voi sijoitettaa rennosti pöydälle tai ripustaa seinälle. Ripustamista helpottaa akustohuovan ja Finnfoam- levyn keveys. m2akusto5m2akusto4m2akusto2m2akustom2akusto8m2akusto10m2akusto9

Akustohuopaa löytyy useassa herkullisessa värissä ja 170cm leveys mahdollistaa huovan käyttämisen isoinakin pintoina. Paloturvallisuuden vuoksi huopaa on mahdollista käyttää myös julkisissa tiloissa. Joensuussa akustohuovan jälleenmyyyjänä toimii Joensuun Verhotalo jossa kannattaa käydä kurkkaamassa herkullisen väriset mallipalat akustohuovasta.

m2akusto12

Yhteistyössä Joensuun Verhotalo